EasyWebshop

Hoe kan ik mijn webshop sluiten tijdens de opbouw?

Info

Bij Instellingen > Webshop instellingen kunt u uw webshop sluiten. Klanten krijgen dan het bericht om later terug te komen. Intussen kunt u de webshop vullen met categorieën, producten en pagina's.

Een alternatief is het winkelmandje deactiveren. Dit kunt u eveneens instellen bij Instellingen > Webshop instellingen. Uw website blijft dan bereikbaar zodat u deze ook zelf kunt bekijken, maar bestellingen zijn onmogelijk.

Voor de indexering in zoekmachines raden we aan om de webshop niet te sluiten maar het winkelmandje te deactiveren. Wanneer een webshop gesloten is, wordt deze niet geïndexeerd of worden reeds geïndexeerde pagina's verwijderd uit de zoekmachine.



Info & SupportDocumentatieVeelgestelde vragen











Info

Documentatie