EasyWebshop

Ik ben vergeten mijn webshop te verlengen, hoe kan ik terug upgraden?

Info

EasyWebshop is pre-paid en geen abonnementsformule. Als er geen betaling is ontvangen om te verlengen, dan wordt de webshop automatisch teruggeschakeld naar de Free (gratis) versie. Alle producten en instellingen blijven bewaard in de webshop, maar de mogelijkheden uit de betaalversie worden uitgeschakeld.

Overzicht mogelijkheden

U kunt gewoon terug upgraden via Instellingen > Upgrade. Er zijn geen opstartkosten.

Bij een downgrade naar Free worden alle modules gedeactiveerd. Als u terug een upgrade doet, dan moet u de modules waarvan u gebruik maakte (zoals bijvoorbeeld Kortingen) terug activeren.

Wacht niet tot de laatste dag om te verlengen! Als uw webshop op de Free versie staat, dan wordt uw domeinnaam niet automatisch door ons verlengd en komt deze mogelijk in quarantaine.



Info & SupportDocumentatieVeelgestelde vragen











Info

Documentatie